05 veebruar, 2018

Aasiapärased kalakotletid


Jamie Oliveri 5 koostisosaga retseptiraamatust.

Vaja läheb: 500 g lõhefileed, värsket koriandrit, ingverit, sidrunheina, tšillikastet

Kuna värsket sidrunheina ma poest ei leidnud, siis sai valitud toode värske pastana Gourmet Gardenilt. 


1. Eemalda kalalt nahk ning lõika kala silma järgi pooleks. 
2. Üks pool pane kõrvale. 


3. Teine osa kalast tuleb hakkida koriandri, sidrunheina ja ingveriga peeneks pudrutaotliseks massiks. (mitte nii palju ingverit kui mul pildid, sai liiga palju).


4. Teine pool kala, mis alguses oli kõrvale pandud, hakkida suurtemateks tükkideks ja segada massi juurde.
5. Tee käepärased 4 pätsikest ja prae oliivõlis mõlemalt poolt 2 minutit.


 6. Viimasena lisa supilusikaga tšillikastet kotlettidele ja pannile natuke vett. Pane peale kaas ja lase natuke tõmmata.
 7. Head isu!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar