Minu meelest on tegemist pigem lahtise pirukaga kui pizzaga, aga heal toidul võibki olla mitu nime.
Retsept pärit SIIT
Koostisosad:
2 keskmist suvikõrvitsat
2 muna
100 g riivjuustu
(kui tahta teha
suuremat kogust, siis arvestadagi 1 keskmise suuruse suvikõrvitsa kohta 1 muna
ja 50 g riivitud juustu)
Valmistamine:
1. Riivida suvikõrvits. Panin riivitud suvikõrvitsa sõelale
nõrguma ja samas ka pigistasin kätega suvikõrvitsast vedelikku välja. Kes
soovib võid kasutada ka kätepaberit.
2. Segada suvikõrvits munade ja juustuga kokku ja panna
ahjuplaadile.
3. Küpsetada 180 kraadi juures kuni on läbi küpsenud (u 20
minutit).
4. Võtta ahjust välja ja panna peale endale meelepärane
kate.
Vahemärkusena: tegin ise tomatikastme (purustasin tomatid ja
lisasin värsket tšillit) ja katsin sellega enne „pizzapõhja“ ära ja sellel
asetasin peale siis hakitud suitsukana tükid ja riivitud juustu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar