18 september, 2016

Suvikõrvitsa pitsapõhi

Minu meelest on tegemist pigem lahtise pirukaga kui pizzaga, aga heal toidul võibki olla mitu nime.

Retsept pärit SIIT

Koostisosad:
2 keskmist suvikõrvitsat
2 muna
100 g riivjuustu
(kui tahta teha suuremat kogust, siis arvestadagi 1 keskmise suuruse suvikõrvitsa kohta 1 muna ja 50 g riivitud juustu)

Valmistamine:
1. Riivida suvikõrvits. Panin riivitud suvikõrvitsa sõelale nõrguma ja samas ka pigistasin kätega suvikõrvitsast vedelikku välja. Kes soovib võid kasutada ka kätepaberit.
2. Segada suvikõrvits munade ja juustuga kokku ja panna ahjuplaadile.
3. Küpsetada 180 kraadi juures kuni on läbi küpsenud (u 20 minutit).
4. Võtta ahjust välja ja panna peale endale meelepärane kate.
Vahemärkusena: tegin ise tomatikastme (purustasin tomatid ja lisasin värsket tšillit) ja katsin sellega enne „pizzapõhja“ ära ja sellel asetasin peale siis hakitud suitsukana tükid ja riivitud juustu.





5. Küpsetada kuni pealmine kiht riivitud juustu on kenast ära sulanud.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar