18 september, 2016

Shakshuka


Internetis ringi surfates leiab alati midagi uut ja põnevat, mida tuleb kindlasti järgi proovida ning suurima heameelega jagan paremaid leide ka teistega. Head maitsekatsetused massidesse ! 

Nimi köitis tähelepanu – shakshuka
Pikem jutt, mida soovitan kindlasti lugeda asub koos retseptiga SIIN

Koostisosad, millega mina tegin:

Oliivõli
Sibul
Küüslauk
Paprika
Tomatid
Tšillipulber
Paprikapulber
Sool
Pipar
Munad

Valmistamine:
1. Praadida oliivõlis hakitud sibul ja paprika. Lisada u 5 minuti pärast hakitud tomatid.
Praadida seni, kuni pannile tekib nö tomatikaste. Maitsesta.
2. Keerata kuumus vähemaks ja endale sobivas koguses munad sinna peale lahti lüüa.
Kaane all lasta küpseda seni kuni muna on soovitud küpsusastmes.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar