23 mai, 2016

Kalaseljanka

Kiire ja lihtne kalaseljanka pakub head vaheldust igale supile.

Vaja läheb:
3 kuubikut kalapuljongit
2 tk väiksemat sibulat
6 tk küüslauguküünt
õli
väike pakk tomatipüreed
6 tk kartulit
3 porgandit
1 paprika
paar õisikut lillkapsast
paar spl külmutatud herneid
500-700 g forelli-või lõhefileed
3 tk marineeritud kurki
tilli
musta pipart
soola
suhkrut

1. Koori ja haki kartulid, riivi porgand (võid ka tükeldada), haki paprika ja lillkapsas.
2. Haki sibul ja küüslauguküüned ning kuumuta õlis paar minutit. Lisas tomatipüree, kuumuta.
3. Pane keema vesi, lisa puljongikuubikud ja muu hakitud koostisosad.
4. Puhasta kala ja lõika parajad tükid.
5. Haki marineeritud kurk ja lisa supile.
6. Kui kartlid, porgand jne. on parajalt pehmed, lisa kala ja till, herned.
7. Maitsesta vastavalt enda eelistusele.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar