23 mai, 2016

Grillburger!

Mõeldes lähenevale grillihooajale sai muretsetud uus retseptiraamat -
"Grill ja barbecue" Silja ja Arvi Pilekov.

Esimene katsetus oli igatahes edukas.

1 kg veisehakkliha
6 tk küüslauguküünt
peotäis värsket tüümiani ja rosmariini (olude sunnil kasutasin itaaliapärast maitseainesegu)
ingverijuurt
2 tk sibulat
soola
pipart
1 muna
100 g riivjuustu

Ja, et oleks kuhu vahele grillpihv panna läheb vaja veel: burgerisaia, viilutatud juustu, tomatit, lehtsalatit, ketšupit, punast sibulat.

1.Lisa hakklihale ürdid (või maitseainesegu), riivjuust, muna, eelnevalt hakitud sibul ja küüslauguküüned.
3. Riivi sisse natuke värsket ingverit, maitsesta soola ja pipraga.
4. Pihvide vormimisel võiks jäldiga, et paksus oleks u 2-3 cm.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar