21 november, 2014

"vale kartulipuder" koos ahjustroogonoviga



Tegin taas ahjustroogonovi.  Seekord lisasin juurde ka natuke riivjuustu enne kui rohelist sibulat lisasin.

Aga seekord tegin kõrvale lillkapsast püreed, mis maitselt on kartulipudruga väga sarnane.

Leidsin internetist sobiva retsepti ja kohandasin seda vastavalt maitsele - SIIN  on originaal.

1 lillkapsas
2-3 spl toorjuustu
2-3 spl riivitud Parmesani juustu
2 tk küüslauguküünt
soola
pipart

1. Tükelda lillkapsas ja pane potti keema. Piisavalt väiksed tükid keevad umbes 15 minutiga pehmeks.
2. Kalla ära vesi ja lisa toorjuust, Parmesani juust, pressitud küüslauk, sool ja pipar ning saumiksriga ühtlaseks massiks.
3. Vahepeal maitse. Soovi korral lisa kas Parmesani või pipart.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar