18 juuni, 2014

Pajaroog kana ja paprikaga

Mare Suitsu retseptiraamatust. Kuigi see raamat on mul riiulis olnud aastaid, siis õnneks on see piisavalt paks, et aina uuesti midagi põnevat leida.

6-7 kanafileed
õli
3 suurt paprikat
2 sibulat
4 küüslauguküünt
100 g sinihallitusjuustu
5 sl sojakastet
600 ml 10 % rõõskakoort( ehk 1 suur pakk ja üks väike pakk kohvikoort)
1 suur purk ananassitükke
soola
broilerimaitseainet
karrit

Hea, kui selle toidu valmistamiseks oleks näiteks malmpott või suur wokpann.

1. Lõika kanafilee enda jaoks sobivataks tükkideks/ribadeks. Praadi õlis. Maitsesta soola, broilerimaitseainega ja vähese karriga.
2. Haki paprika, sibul, küüslauk ning lisa kanafileele.
3. Kui on u 8-10 minutit koos praetud lisa rõõskkoor, muredatud sinihallitusjuust ning ananassitükid.
Kui juust on sulanud keera kuumust maha ning hauta umbes 15 minutit veel.
5. Keeda riis.

Head isu!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar