02 juuni, 2014

Ahjustroogonov majoneesiga

Leidsin Toidutare lehelt sobiva retsepti sealiha jaoks.
Hiljem seda postitust kirjutades selgus, et tegin sarnased pildid ja samas vormis.


500 g sealiha
3 sibulat
1 karp (250 g) šampinjone
majoneesi
rohelist sibulat
maitseained

1. Pruunista kuubikuteks tükedatud lihatükid õlis ning maitsesta soola, pipra ja liha üldmaitseainega.

2. Lõika sibulad õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi põhja. Kata sibularataste ja seeneviiludega ning vala üle majoneesiga. Küpseta 200° juures 30 minutit või kuni liha on pehme ja mure (siis aga kata vorm fooliumiga ja keera kuumus paarikümne kraadi võrra madalamaks).

3. Puista peale tükeldatud sibulapealseid või murulauku. Serveeri kuumade keedetud kartulitega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar