18 mai, 2013

Särtsakas arbuusi-krevetisalat

Oma Maitse juuni 2011.

1 punane sibul
2 küüslauguküünt
1 väike punane tšilli
1 laimi mahl
1 sl valge veini äädikat
1 tl suhkrut
0,25 arbuusi
1 avokaado
koriandrilehti (kasutasin koriandripulbrit, 0,5 tl)
200 g krevette
soola
pipart

1. Tõsta salatikaussi hakitud sibul, purustatud küüslauguküüs, peenestatud tšilli, laimimahl, äädikas, suhkur, sool, pipar. Lase 10 tõmmata.
2. Lisa arbuusitükid, tükeldatud avokaado, koriander, krevetid. Sega ja söö :)

Kindlasti vastavalt oma maitsele lisada, kas rohkem tšillit või muid koostisosasid. Arbuus väga hästi tasakaalustab teravaid maitseid.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar