07 aprill, 2013

Täidetud suvikõrvits

Oma Maitse aprilli number. 



3-4 suvikõrvitsat
oliiviõli

Täidis:
50 g riivsaia
50 g seedermänniseemneid (mina lisasin erinevaid seemneid: päevililleseemned, kõrvitsaseemned jne)
6 vart rohelist sibulat
2 purustatud küüslauguküünt
6 päiksekuivatatud tomatit õlis
1 sl tüümianilehte
25 g parmesani
sool
must pipar

1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Poolita suvikõrvitsad pikuti ja aseta tihedalt ahjupannile. Määri oliiviõliga ja lase ahjus 20 minutit.
2. Sega kõik täidisained: riivsai, seemned, hakitud roheline sibul, purustatud küüslauk, hakitud päikesekuivatatud tomatid, tüümian, riivitud parmesan. Maitsesta soola, pipraga.
3. Võta suvikõrvitsad ahjust, uurista õõnsamaks ja täida seguga. Nirista natuke oliiviõli peale. Küpseta veel 10-15 minutit, et suvikõrvitsad muutuksid krõmpsuks ja kuldseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar