17 märts, 2013

Värske salat granaatõunaga



Jamie kokaraamatust pärit salat koos täidetud kanafileega.

Salat
2 sl mandlilaaste
100 g rukolat ja vesikressi (asendasin muu rohelise salatiga mida poest saada oli)
50 g lutsernidusid
5-6 värsket mündi oksakest (seda kahjuks ei olnud lisada) 
1 granaatõun
1 sl valge veini äädikat

1. Aja pann kuumaks ja lisa mandlilaastud. Rösti. Aseta kaussi jahtuma.
2. Pane salat ja idud kaussi. Haki juurde mündioksad. Lisa röstitud ja jahtunud mandlilaastud.
3. Lõika granaatõun pooleks. Ühe poole seest puhasta seemned salatile juurde ja teisest poolest pigista väiksesse kaussi granaatõuna seest mahl. Mahlale lisa 3 spl oliiviõli ja valge veini äädikas. Sega.
4. Vahetult enne serveerimist kalla kaste salatile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar