17 märts, 2013

Peet kodujuustuga

Jamie 30 minuti roogade katsetamine on alanud :)

Seekord peet kodujuustuga. Suurepärane vaheldus harjumuspärasele peedisalatile.

250 g keedetud peeti
palsamiäädikat
peotäis basiilikut
250 g kodujuustu
paar oksa tüümiani
1 sidrun

1. Tükelda, haki, viiluta peet - täpselt nii nagu sulle meeldib. Mina isiklikult tegin õhukesed kettad.
Tõsta peet serveerimisvaagnale, kalla peale 2 sortsu palsamiäädikat ja veidi oliiviõli, lisa natuke soola ja pipart. Osa basiilikust rebi väiksemateks tükkideks ja sega peedile hulka. Maitse, kui vaja lisa vastavalt soovile vastavat maitseainet.
2. Tee kodujuustutops lahti, kalla sinna sort oliiviõli, puista peale hakitud tüümian, soola, pipart. Riivi sisse 1/2 sidruni koor ja sega.
3. Tõsta kodujuustusegu peetidele peale. Raputa peale musta pipart ja lisa ülejäänud basiilikulehed.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar