14 oktoober, 2012

Köögiviljane kanapada



Juuli 2012 Oma Maitse

8 kanakintsu
jahu (u 3 sl)
õli
8 peekoniviilu
400 ml puljongit
500 g kartuleid
200 g toorjuustu
200 g ube (kasutasin külmutatud rohelisi ube)
200 g maisi (sobib nii konserv kui ka külmutatud)
200 g kirsstomateid
soola
pipart

1. Maitsesta jahu soola ja pipraga ning püherda kanatükke jahus. Pruunista kanatükid ja tõsta ootele.
2. Prae nüüd pannil tükeldatud peekon ( ei pea väga väiksed tükid olema).
3. Pane nüüd potti kanatükid ja peekon, lisa puljong ning hauta kaane all 10 minutit.
4. Tõsta juurde u neljaks lõigatud kartulid. Hauta kuni kartul ja kana on valmis. 
5. Sega hulka toorjuust, mais, oad, poolitatud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta kuni oad on pehmed, u 8 minutit.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar