30 september, 2012

Broilerimaks õunte ja sibulaga

                                       

Ajakirjast Tiiu jäi silma õunahooaega tähistav retsept. 

500 g broilerimaksa
75 g võid
2 sibulat
1 suur õun
3 sp Põltsamaa Kuldset veini
u 6-8 viilu röstsaia
soola
musta pipart

1. Sulatada broilerimaks ja tükeldada väiksemateks tükkideks. Mina isiklikult lõikasin välja ka vahekiud.
2. Kuumuta pannil 50 g võid. Tõstke maks pannile ja praadige pruuniks.
3. Lisage maksale vein, siis maitsestada soola ja pipraga. Praadida veel u 5 minutit. Seejärel tõsta kaussi ootele.
4. Viilutage sibul ja tükeldage õun.
5. Pannile 25 g võid ja kuumutada selles õun, sibul. Umbes 10 minutit. Lisage seejärel maksale ja segage korralikult omavahel läbi.
6. Tõstge saadud maksasegu röstsaiale ja peale raputage veel natuke musta pipart.....mmmmm...




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar