14 august, 2012

Spinati-ricotta-täidisega teokarbid

Täidis:
250 g ricotta´t
1 muna
50 g parmesani
100 g spinatilehti
soola
musta pipart
200 g suurte teokarpide kujulist pastat 

Peale: 3 sl parmesani

Kaste:
Õli praadimiseks
2 küüslauguküünt
1 sibul
400 g purustatuid tomateid
1 tl suhkrut
soola
musta pipart

1. Sega ricotta, muna ja riivitud parmesan. Keeda hakitud spinatilehed soolaga maitsestatud vees umbes minuti jagu, kurna, loputa külma veega. Lisa spinat juustu-munasegule ning maitsesta soola, pipraga.
2. Keeda teokarpe soolaga maitsestatud vees 7 minutit, kurna ja jahuta.
3. Tõsta igasse teokarpi lusikatäis täidist.
4. Kastme valmistamiseks kuuluta õli ning praadi hakitud küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisa purustatud tomatid ja maitsesta. Vala kaste ahjuvormi ja peale aseta teokarbid.
5. Raputa üle parmesaniga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 minutit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar