11 september, 2011

Suitsukanarisoto

Oma Maitse septembri number :)
Panin natuke teised kogused, et saaks rohkem.

1 liiter kanapuljongit
2 sl õli
1 porru
1 pakk risotoriisi
2 porgandit
2 dl külmutatud herneid
300 g suitsukana
2 sl võid
1 pakk Valio Kuninga Gouda Pidupäeva juustu
150 g Forte juustu

1. Hakkida valmis porru, riivida porgand, tükeldada suitsukana, riivida juustud.
2. Valmistada puljong. Puljongit hoida soojas.
3. Kuumutada keskmise suurusega pannis/potis õli ja prae õhukesi porruviile keskmisel tulel umbes 5 minutit.
4. Lisada riis. Segada ja kuumutada umbes minuti jagu ning siis lisada umbes 2 kulbitäit puljongit.
5. Segada riisi kuni puljong on imendunud.
6. Lisa porgand ja kulbitäis puljongit.
7. Kui eelmine lisatud puljong on lisandunud segada juurde herned ja kana. Segada.
8. Lisada ülejäänud puljong. Segada seni kuni kogu vedelik on imendunud.
9. Tõsta pann/pott tulelt ja lisada juurde riivitud juustudest kolm neljandikku ning või.
10.Viimased segamised ja võib sööma hakata. Ülejäänud juust on serveerimiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar