05 juuni, 2011

Vürtsikad kanatiivad

Nüüd sain katsetada selle retseptiga väilköögis olevat pliiti.....super!
Allikas: Oma Maitse
u 15 kanatiibu (-koibi)
100 g võid
2 tšillit
10 küüslauguküünt
6 loorberilehte
2 sl sojakastet
8 sl pruuni suhkrut
1,5 laimi mahla
laimikoort
rohelist sibulat

1. Maitsestada kanatiivad(-koivad) soola ja pipraga. Grillida valmimiseni.
2. Sulata pannil või ning lisa hakitud küüsalaugu küüned ja tšilli ning loorberid. Kuumuta segades, kuni küüslauk muutub kuldseks.

3. Lisada sojakaste, suhkur ja laimimahl. Riivida hulka laimi koort. Segada kuni tekib glasuurias kaste.
4. Maitse. Vajadusel lisa suhrut või soola.
5. Kui kana valmis kalla kaste kanale ja sega korralikult. Lisa hakitud roheline sibul.


6. Jätta maitsestuma. Umbes 30-40 minuti pärast on maitse imendunud ja võib sööma hakata.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar