05 juuni, 2011

Grillitud lavašš

Allikas: 100 Grillrooga

1 pakk lavašši
Täidis:
300 g hakkliha
1 sibul
1 sl jahu
1 dl hapukoort
2 sl tomatipastat
0,25 tl musta pipart
0,5 tl punet
0,5 tl soola
2 küüslauguküünt
1 punane paprika
100 g riivitud juustu
05 tl tšillipulbrit

1. Pruunista hakkliha pannil.
2. Lisa hakitud sibul ja jätka praadimist. Sega juurde jahu, hapukoor ja tomatipasta.
3. Maitsesta pipra, tšillipulbri, pune, soola ja pressitud küüslauguga.
4. Lisa hakitud paprika ja riivitud juust, tõsta tulelt  ja jahuta veidi.
5. Teha lavašš 4-ka. Tekiks kaks nö „kaks paarilist“. Vahele määrida täidis.
6. Asetada lavaššid grillile. Grillida paar minutit ja serveerida kohe.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar