23 märts, 2011

Risoto kukeseente ja kanaga

2 tk sibulat
400 g risotto riisi
400g kukeseeni (kogus kaalutud külmutatud kukeseentega)
3 tk kanafileed
25 ml valget veini
800 ml puljongit
2 pihutäit riivitud parmesani juustu
soola, musta pipart, karrit
õli praadimiseks

1. Hakkida sibulad ja pruunistada pannil.
2. Lisada sibulale risotto riis, kergelt kuumutada ja lisada pool veini kogusest.
3. Lasta veinil imenduda ja lisada viimane osa veinist. Pidevalt segades.
4. Puljongit (mina teen Vegetast) hakata lisama kulbi kaupa. Iga kulbitäis lasta korralikult imenduda ja ikka pidevalt segada.
5. Kukeseened pruunistada eelnevalt teisel pannil.
6. Kanafileed tükeldada väikesteks tükkideks, maitsestada karri ja soolaga ning pannil pruunistada (eraldi kukeseentest).
7. Kui risoto valmis, milleks peaks kuluma umbes 30 minutit, lisad kanafilee ja kukeseened. Koos kuumutada paar minutit ja lisada parmesani juust. Korralikult läbi segada ja serveerida kohe!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar