18 veebruar, 2011

Soolased korvikesed

Samal põhimõttel, kui juba eelnevalt mu blogist läbi jooksnud korvikesed. Väikesed mugandused.

Täidis:
Lillkapsas
Brokkoli
Porgand
Kukeseened
Peekon
Kana
Riivitud mozzarellat

Lillkapsas, brokkoli ja porgand enne läbi keeta soolaga ja jätta jahtuma. Läbi praadida kukeseened, peekon ja kanafilee. Kanafille lisasin pannile kõige varem ja maitsestasin karri ja soolaga. Lõpuks lisasin ka peekoni ja seened, et need korraks läbi kuumutada.

Kui korvikesed valmis siis jagad sisu korivkeste vahel sisu ära ja peale kallata toorjuustu-hapukoore segu (lingitud retseptis olemas õpetus). Ja kõige peale riivitud mozzarella.

Küpsetada ahjus 200 kraadi juures umbes 30-40 minutit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar