26 jaanuar, 2011

Maksapada

Vaheldus tavalisele maksakastmele ja keedetud kartulile :)

700 g veise maksa
2 tk sibulat (oleneb suuresti isiklikust maitsest, kui palju sibulat võiks olla)
6 tk kartulit
3 tk tomatit
hapukurki
toidukoort (pildil ülemine)

1. Tükeldada maks ja praadida koos hakitud sibulaga. Lisada ka soola ja pipart. Praadida maks peaaegu küpseks.
2. Koorida ja hakkida kartulid sektoriteks ja lisada maksale juurde.
3. Kui kartul on valmis ja maks ka läbi küpsenud, lisada hapukurk ja tomatid. Hapukurgi kogus on jällegi maitse eelistus. Mina panin kolmveerand purki Felixi pikniku hapukurki (viilutatud).
4. Pada segada korralikult ja viimasena lisada toidukoor. Toidukoore kogus sõltub, kui palju soovite kastet.
Mina lisasin isiklikult väikese paki (Valio).
5. Serveerida

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar