27 detsember, 2010

Valge šokolaadi-toorjuustutrühvlid

Retsept on pärit Ragne blogist, aga kahjuks tema antud kogustega tuli mul trühvli voolimiseks liiga vedel segu ning panin šokolaadi rohkem.

1,5 dl rõõska koort (35%)
600 g valget šokolaadi
150 g toorjuustu
kookoshelbeid, purustatud küpsised

Kuumuta potis rõõsk koor koos šokolaaditükkidega. Kuumuta segades keskmisel kuumusel seni, kuni šokolaad on sulanud. Pane toorjuust potti ning sega läbi, seejärel lisa juurde šokolaadimass. Sega korralikult ning aseta trühvlimass külmkappi ca 3-4 tunniks tahenema, Seejärel vormi segust pallikesed ning veereta neid kookoshelvestes ja purustatud küpsistes. Aseta trühvlid külmkappi tahenema.

 

Kui trühvlid on külmkapis piisavalt tahenendu võib serveerida või siis pakkida ja kellegile kinkida :) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar