12 detsember, 2010

Pestotäidisega kanafilee

Algne retsept on pärit "Oma maitse" märtsi 2010 numbrist.

4 kanafileed
3 sl pestot (mina kasutasin Oilio pestot)
150 g toorjuustu (mina kasutasin Farmi originaali)
õli
100 g riivsaia
1 sl broilerimaitseainet
2 tl karrit
kirsstomateid
1 peotäis seemnesegu (valmis pakend 100 g)
kuivatatud basiilikut (Santa Maria)
soola

1. Kanafileele lõigata külje peale taskud. Kanafilee maitsestada soola ja broilerimaitseainega ning piserdada peale natuke õli.
2. Riivsaiale lisada broilerimaitseainet ja karrit.  Kanafileesid keerutada maitsestatud riivsaias seni kuni riivsaiaga kanafileed korralikult kaetud oleks.
3. Ahjuvorm piserdada õliga üle ja kanafileed vormi paigutada.
4. Segada toorjuust ja pesto. Saadud segu jagada nelja kanafilee vahel võrdselt ja kanafilee taskud täita täidisega .
5. Tomatid kanafilee juurde panna. Kogu vormi sisu piserdada veelkord õlipritsiga üle ning panna 200 kraadisesse ahju umbes 25 minutiks.

(pilt enne ahju panemist)


6. Kui kanafileed on ahjus umbes 25 minutit olnud, siis vorm välja tõsta ja puistada üle seemnesegu ja kuivatatud basiilikuga. Vorm uuesti ahju panna umbes 5 minutks.


7. Kõrvale tegin ahjus kartulit, porgandit ja kaalikat. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar