15 november, 2010

Toorjuustu korvikesed

Minu üks suurepärasene leid, mida lihtsalt pean levitama :)

Ühe andeka kokkaja blogist leidsin retsepti, mille pilt juba ahvatles järgi proovima ja ise selles veenduma.

Muretsesin endale vormid ja kaua katsetamist oodanud retsept sai ette võetud


Põhi:
3 dl jahu
0,5 tl soola
125 g võid
2 sl külma vett

Täidis: kohandasin natukene vastavalt oma maitsele
75 g brokkolit ja lillkapsast
3 viilu toorsuitsupeekonit
150 g toorjuustu (originaal)
50 g hapukoort
1 muna
1 sl mahedat sinepit
soola
natuke riivitud juustu

Põhja valmistamiseks tuleb segada kuivained ja näppida juurde või. Lisada vesi ja sõtkuda ühtlaseks.
Suruda tainas vormidesse ning panna 15 min külmkappi seisma.




Samal ajal valmista täidis. Brokkoli ja lillkapsas keeta soolaga maitsestatud vees. Viilutada toorsuitsupeekon väikesteks tükkideks. Segada omavahel peekon, toorjuust, hapukoor, lahtklopitud muna, sinep ja sool.

Vormid külmakapist välja võtta, asetada igasse vormi võrdselt keedetud juurviljad ja peale kallata täidise ülejäänud osa. Kõige peale natuke riivitud juustu.



Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 25-30 minutit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar