29 november, 2010

Kukeseene-hakklihalasanje

12 lasanjeplaati
600 g hakkliha
kukeseeni
juustu
5 külmutatud spinati palli
1 sibul
1 küüslauk
tomatipastat (basiiliku maitsega)

Praadida hakkliha. Hakkliha maitsestada soola, pipra, hakitud sibula ja pressitud küüslauguga. Lisada kukeseened.




Kui hakkliha ja kukeseened on korralikult läbi kuumutatud, lisada tomatipasta. Tomatipastat lisada nii palju, et kaste liiga vedel ei oleks - jääb paksu supi moodi vms :)

Lasanjeplaadida vahetult enne vormi panemist mõni hetk soojas vees hoida. Plaatide peale lisada hakkliha-seene segu, siis riivitud juust ning järgmine kiht lasanjeplaate. Jätkata kuni plaadid otsa saavad.


Kõige peale lisasin sulatatud spinati (mikrolainahjus sulatatud ja vesi välja nõrutatud). Spinati peale ülejäänud juustu.

Lasanje ahju panna ja küpsetada 200 kraadi juures umbes 45 min.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar