07 oktoober, 2010

Pasta suvikõrvitsa ja peekoniga

2 pakki toorsuitsupeekonit
suvikõrvitsat vastavalt soovile, mina panin pool ühest suurest suvikõrvitsast
pastat
sool
pipar
tüümian
toidukoor (Valio kolme juustu oma)

Kõigepealt puhasta suvikõrvits sisust ja hakkida sobivateks tükkideks
(koos koorega).

 
Siis hakkida toorsuitsupeekon ja koos tükeldatud suvikõrvitsaga läbi praadida. Lisada soola, pipart ja soovi korral tüümiani (sobib väga hästi).
Praadida seni, kuni suvikõrvits on pehme.

Mina kasutasin seekord spagette. Ei jätnud täis pikkust vaid tükeldasin kolmeks. Keeta spagetid pehmeks, kurnata ja kallata pannile, kus juba peekon ja suvikõrvits on valmis.

Segada juurde toidukoor. Pliidi keeran mina juba siis kinni ja kuumutan paar minutit kuni toidukoor on paksenenud. Valmis serveerimiseks!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar